Leerlingenraad

De leerlingenraad is opgericht in oktober 2013 met als doel meer samenhang te creëren tussen huidige leerlingen en oud-leerlingen. Dit doen ze door middel van het organiseren van evenementen en workshops. Zij hopen met deze activiteiten meer mensen enthousiast te kunnen maken met de Chinese cultuur. Zij fungeren als een brug en een platform; een brug tussen de leerlingen en de leerkrachten en een platform voor initiatieven:

 

Eén van de activiteiten is het ondersteunen van de evenementen van de Chinese School. Een voorbeeld hiervan is het donatieproject aan de Chinese school in Suriname. Om onze waardering in onze partnerschap met “Kong Ngie Tong Chinese school in Suriname” te tonen, hebben we leuke acties georganiseerd. Wij hebben samen met de kinderen prachtige felicitatiekaarten geknutseld en leuke Chinese gelukssterren gevouwen.

Wij, als tweede generatie Chinezen die geboren en opgegroeid zijn in Nederland, vinden de Chinese taal en cultuur belangrijk daarom gaan we met plezier op zaterdagen naar de Chinese school. De school is, met haar docenten en leerlingen, als één grote familie. Wij willen graag het leren zo leuk mogelijk maken voor iedereen!

Voor vragen en opmerkingen, kunt u onderstaand formulier gebruiken

12 + 11 =